Lélekpálya

Út a számmisztika és az ezotéria ösvényein. Egy hely, ahol lelki táplálékra lelsz.

Számok és egészség - Előzd meg a betegségeket a számok segítségével!

 

Páli Zsuzsanna

 

Az egész életünket átszövik a számok. Minden szám energiát hordoz. Születési dátumunknak is van pozitív és negatív rezgése. Minden számhoz testi jegyek és betegségre való hajlamok is tartoznak. A számok könyörtelenül rámutatnak problémáink forrásaira, amelyekkel időnként nem könnyű szembesülni.

 

Az önismeret egy nagyon kemény munka. Ha megismered betegségeid lelki okait és elfogadod önmagad, fokozatosan megszűnnek a nehézségeid, és életed a megfelelő mederbe kerülhet.

 

Ahhoz, hogy megtudd, mire kell vigyáznod egészséged megőrzése érdekében, vagy mit kell tenned gyógyulásodért, ki kell számolnod a sorsmisszió számodat. Add össze egyesével a születési számodat, ha kétjegyű számot kapsz, a számjegyek összeadásával egyszerűsíts egy számra!

Például: 1978. 11. 23. = 1+9+7+8+1+1+2+3= 32= 3+2= 5

 

Nézd meg a kapott számhoz tartozó leírást!

 

Nagy energiával rendelkező, dinamikus egyéniség vagy. Hajlamos vagy a túlfűtöttségre, kevés alvásra, kimerülésre. Mértéktartóbb életet kell élned, fontos a változatos étrend és mindenképpen szükséged van rendszeres testmozgásra, pl. sétára, kocogásra, aerobikra, táncra. Túlhajszoltság esetén szív-, prosztata/petefészek problémáid lehetnek. Általában hajlamos vagy a székrekedésre, emésztőszervi panaszokra, hajhullásra. Ne legyél maximalista, tanuld meg az akaratodat kezelni, mert gerinc problémák jelentkezhetnek!

 

Érzelmi beállítottságú, érzékeny ember vagy. Szaporító szerveid környéke – az alhas, a hát alsó része – nagyon érzékeny terület. Megoldatlan párkapcsolati probléma esetén a nőknél méh és mell problémák jelentkezhetnek, férfiaknál, pedig prosztata zavarok vagy impotencia alakulhat ki. Fontos, hogy tanulj meg nemet mondani, legyen szó munkáról vagy magánéletről! Gyakori gondod lehet a túlsúly vagy a szorulás. A különféle masszázsterápiák kifejezetten jó hatással lehetnek rád. Figyelj oda az étkezésedre, egyél több gabonafélét és halat.

 

Rendkívül mozgékony, dinamikus személyiség vagy. Kiváló a humorod, fontos számodra a siker. Figyelj jobban oda a saját érzéseidre és igényeidre, ne akarj folyton a külvilágnak megfelelni! Ellenkező esetben idegrendszeri problémáid alakulhatnak ki, netán asztma vagy torok problémák jelentkeznek. Szükséged van a napi testmozgásra, a zsírszegény étkezésre. A meditáció, a jóga nagy hasznodra válhat.

 

Megbízható, munkamániás és precíz vagy, időnként túl precíz. Olykor makacs is vagy, a rugalmatlanság hiánya, pedig az ízületek (könyök, boka, térd) és a csontrendszer betegségeit vonhatja maga után. Legyél optimistább, lásd meg az élet szép pillanatait is! Hajlamos vagy depresszióra, ezért fontos lenne számodra a mozgás, akár futás, tánc vagy küzdősportok formájában. Ne étkezz kapkodva, szánj időt magadra és egyél zsírszegény ételeket.

 

Ötletekkel teli, optimista ember vagy. Nem félsz a változástól, rugalmas vagy és nagyon önálló. Nem akarsz kötődni senkihez, és nehezen mutatod ki a valódi érzelmeidet. Az érzelmi elfojtás gyakran okozhat torok problémákat és gyomor panaszokat. Alakíts ki rendszeres étkezési szokásokat! Kiváló sportolási lehetőséget nyújt az úszás, a búvárkodás, a gyalogtúrázás. Vigyázz, ha örökösen a kihívást keresed, és két végéről égeted a gyertyát, akkor kimerültté, feszültté, szétszórttá válhatsz és hajalmos leszel kisebb nagyobb balesetekre!

 

Érzéki vonzerővel rendelkező, kedves ember vagy. Fontos számodra az esztétikum, mind az otthonodban, mind az öltözködésedben és az anyagi biztonság. Szükséged van arra, hogy stabil párkapcsolatban élj, hogy támaszkodni tudj a másikra. Ha ez nincs meg, a páros szervek betegségei (vese, petefészek/prosztata, tüdő) és bőrbetegségek jelentkezhetnek. Étkezz naponta többször, kis mennyiségeket! A lassú, lazító hatású mozgásformák a legjobbak számodra, pl. jóga, thai chi. Ha már kialakult betegségeid vannak, ezek kezelésére a leghatékonyabb módszerek az akupunktúra, homeopátia, színterápia.

 

Szereted a csendet és az elmélyülést. Nagyon magasra teszed a mércét, ezért többször csalódsz emberekben, vagy terveidnek töredékét tudod csak megvalósítani. Ritkán vagy elégedett. Engedj nagyobb teret az érzelmeidnek, merd őket kimutatni! Ha ez nem megy, akkor előbb-utóbb bőr-, gerinc-, térd-, és szív problémáid lesznek. A relaxáció, meditáció, agykontroll általában eredményes elfoglaltság lehet számodra. Ezek a technikák segítenek a negatív gondolataid elengedésében. Egyél tápláló, de könnyű ételeket, például friss zöldség vagy gyümölcssalátát, főzeléket, halat.

 

Gyors, lendületes, ösztönös ember vagy. Fontos szerepe van az életedben az anyagi javaknak. Független személyiség vagy és a jég hátán is megélsz. A sok energiád levezetésére a legjobbak számodra az extrém,- vagy sok mozgással járó sportok. Hajlamos vagy a szenvedélybetegségekre (nikotin vagy alkoholfüggőség), mivel mindent szenvedéllyel csinálsz. Gyakran jelentkezhetnek nálad fog-, bőr-, epe problémák, nemi betegségek, allergia. Hajlamos vagy túlhajtani magad, aminek következtében gyomor probléma és idegkimerültség jelentkezik. Ne felejtkezz el a rendszeres táplálkozásról, egyél többször keveset, lehetőleg alacsony zsírtartalmú ételeket!

 

Igazi szellemi ember vagy. Szereted az élet dolgait kielemezni, mások sorsába beleélni magad. Kerülöd a konfliktusokat. Meg kell tanulnod a szellemi világból leereszkedni a földre és két lábbal megállni azon. Erre hívhatja fel figyelmedet boka és térd problémád. Fontos számodra a rendszeres mozgás, amelynek formája kevésbé lényeges, mint maga a rendszeresség. Mivel gyakran magasabbak az elvárásaid, mint a legtöbb embernek s elég magas a szellemi szinted mércéje is, ha ezt a szintet nem tudja a környezeted megütni, akkor hajlamos vagy depresszióra, fejfájásra. Elégedj meg az életeddel, értékeld a mindennapjaid apró örömeit!

 

 

A fenti írás Páli Zsuzsanna szellemi terméke, megosztása és bármely más weboldalon való publikálása csak forrásmegjelöléssel lehetséges. A cikk megjelent a Női Portálon is, 2014. szeptember 14-én.

 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 149
Tegnapi: 50
Heti: 280
Havi: 1 245
Össz.: 172 651

Látogatottság növelés
Oldal: Számmisztika- Számok és egészség
Lélekpálya - © 2008 - 2019 - lelekpalya.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »