Lélekpálya

Út a számmisztika és az ezotéria ösvényein. Egy hely, ahol lelki táplálékra lelsz.

Nevedben a sorsod

 

Páli Zsuzsanna

 

Ahány név, annyiféle egyéniség. A teljes neved betűinek értéke megmutatja a személyiségedet, azt, hogy mit képviselsz a világban, és hogyan tudod megvalósítani az életfeladatodat.

A Teljes Névszám kiszámításával segítséget kapsz önmagad alaposabb megismeréséhez. A születésedkor kapott név elárulja, hogy milyen képességekkel jöttél erre az életre. Ha nevet változtattál, akár házasságkötés, akár egyéb ok miatt, a jelenleg használt nevedet is fontos kiszámolni, mert a domináns energiákat mindig az aktuálisan használt név hordozza. A változtatás befolyásolhatja a sorsod alakulását, pozitív vagy negatív irányba egyaránt. Nagyon jó, ha a Teljes Névszám összhangban van a sorsmissziószámmal, vagyis a születési dátumunk egy számjegyre egyszerűsített számával.

 

Így számolj!

Keresd ki a neved betűit a táblázatból, add össze egyesével a kapott számjegyeket. Ha kétjegyű szám lesz a végeredmény, addig egyszerűsíts összeadással, míg egy számjegyet kapsz. Ékezet nem számít, például az á=a, é=e, ó=o.

 

Béres Sára= 2+5+9+5+1+1+1+9+1= 34= 7

1

2

3

4

5

6

7

8

9

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Y

Z

 

 

 

Ha a Teljes Névszámod 1

 

Az élet megadja a lehetőséget számodra a kibontakozáshoz. Vezetői képességgel, jó problémamegoldó készséggel, erős akarattal és nagy aktivitással rendelkezel. Arra születtél, hogy motiváld az embereket, új dolgokat alkoss. Nehezen viseled, ha beleszólnak a terveidbe. Oda kell figyelned arra, hogy ne tegyenek önteltté a képességeid, ne válj önzővé, diktatórikussá. Akkor leszel jó vezető, ha nem élsz vissza a hatalmaddal, példát mutatsz másoknak emberségből, kitartásból. Ha sikerül elérned az áhított pozíciót és anyagi hátteret, lehetőségeidhez mérten támogasd a rászorulókat.

 

Ha a Teljes Névszámod 2

 

Tapintatos, békére, harmóniára törekvő, kedves és együttérző ember vagy. Csapatemberként tudod magad a legjobban megvalósítani. Mivel képes vagy önzetlenül segíteni másoknak, ezt sokan kihasználják. Vigyázz, hogy ne válj mások lábtörlőjévé! A vezető beosztást nem neked találták ki, viszont, ha sok 1-es van a születési dátumodban, vagy a sorsmissziószámod 1-es, egy örökös kettősség dúl benned. Vágysz a karrierre, de nem mered a vele járó felelősséget felvállalni. Kiváló anyai ösztöneid vannak, a családod támogatása a legfőbb feladatod.

 

Ha a Teljes Névszámod 3

 

Szórakoztató, szellemes, kiváló beszédkészségű ember vagy. Képtelen vagy egy helyben megülni, lételemed a mozgás, az utazás, a társasági élet. Oda kell figyelned arra, hogy ne csak a külsőségek vonzzanak, ne kerülj kétes társaságba csak azért, hogy te lehess a középpontban. Hatalmas energiákkal rendelkezel, de ebből ne csak másoknak juttass, figyelj oda magadra is.

A hármas névszám szerencsés, sikert, népszerűséget hozhat.

 

Ha a Teljes Névszámod 4

 

Átlagon felüli munkabírással, logikus gondolkodással vagy megáldva. A reális, anyagi világot értékeled a legtöbbre. Az ezotéria, a vallás, a megfoghatatlan érzelmek sehogy sem akarnak beleférni az életedbe. Munkamániás és teljesítmény-centrikus lehetsz. Kőkeményen fejezed ki magad az emberek felé, a belsőd legmélyén dúló érzéseidet a világért sem mutatnád ki senkinek. Pedig benned is ott lakik az érző lélek, dolgoznod kell a nyitottságon, a pozitív gondolatokon. Ha szeretnél egy kiegyensúlyozott párkapcsolatot vagy gyermeket, akkor meg kell tanulnod elfogadóbbnak lenni, az érzéseidet szabadon engedni. Több optimizmus és kevesebb kritika kell!

Ha nem a születési neved a 4-es, akkor érdemes átgondolni, hogy milyen irányú változást érzel, amióta nevet változtattál. Ha negatívat, akkor el kell gondolkodni a régi név újrafelvételén.

 

Ha a Teljes Névszámod 5

 

Népszerű, bátor, dinamikus, kiválóan kommunikáló ember vagy. Nyitott vagy az új dolgokra, mindenhol megtalálod a módját, hogy jól érezd magad. Jól tudsz alkalmazkodni bármilyen körülményhez. Ami negatívumként felróható, hogy nem bírod a kötöttséget. Nem akarsz komoly párkapcsolatba bonyolódni, félted a szabadságodat. Az 5-ös névszám hírnevet hozhat, de ezt sokkal örömtelibben tudnád egy megbízható és elfogadó társ, egy hátország mellett megélni.

 

 

Ha a Teljes Névszámod 6

 

A szeretetet, a harmóniát, a szépséget kell képviselned a világban. Nem tudsz egyedül lenni, párkapcsolatra termettél. Jó az ízlésed, odafigyelsz az öltözködésedre. Szereted az embereket jó tanácsokkal ellátni, de vigyázz, hogy ne vidd túlzásba, mert egy idő után ez a többi ember számára teher lehet. Fontos számodra az anyagi jólét is. Mesteri érzékkel rendezed be az otthonodat, jó képességeid vannak a művészi tevékenységekhez.

 

Ha a Teljes Névszámod 7

 

Zárkózott ember vagy, aki az érzelmeit nehezen mutatja ki. Pedig arra születtél, hogy különféle filozófiák, magas szintű tudás képviselője legyél. Ehhez elengedhetetlenek a megfelelő emberi kapcsolatok. Az életed során sok akadályt kell leküzdened, ezért fontos, hogy legyen kitartásod és türelmed. Nem az anyagi, hanem a szellemi érvényesülést kell keresned. A 7-es névszámú sors nem könnyű.

 

Ha a Teljes Névszámod 8

 

Ha a névszámod 8-as, sikerekre, óriási lehetőségekre számíthatsz. Kiváló pénzteremtő képességed van, bármilyen karriert képes vagy befutni, csak hinned kell magadban. Kitartó vagy, szenvedélyes és büszke. Olyan terveket is véghez tudsz vinni, amelyeket más idealisták nem. Ha a siker a fejedbe száll, képes vagy az önzésre, a zsarnokságra. Figyelj oda arra, hogy ne élj vissza a hatalmaddal, és ha teheted, adakozz a rászorulóknak! Életed mozgatórugója a küzdelem. Óriási energiáidat kiválóan levezetheted a különféle sportokban. Az igazságérzeted miatt sokszor nyers tudsz lenni, ami a szíveden az a szádon. A barátaid mellett a végletekig kiállsz.

 

Ha a Teljes Névszámod 9

 

Az igazság, a tökéletesség keresése a feladatod. Egy kilencesnek mindig oda kell figyelnie, hogy önfeláldozása miatt ne váljon áldozattá. Annyira szeretnél másoknak segíteni, hogy az életük jó legyen, hogy közben a saját életed megéléséről elfelejtkezel. Mivel nyugalmat sugárzol magadból, az emberek hajlamosak visszaélni a jóindulatoddal. Nyitott és érdeklődő vagy, könnyen tanulsz. Nehezen kötelezed el magad akár munka, akár társ mellett.

A 9-es névszám mellé jó, ha van a születési képletedben 4-es.

 

A cikk más weboldalon történő megosztása kizárólag a forrás pontos megjelölésével történhet.

 
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 117
Tegnapi: 50
Heti: 248
Havi: 1 213
Össz.: 172 619

Látogatottság növelés
Oldal: Számmisztika- Nevedben a sorsod
Lélekpálya - © 2008 - 2019 - lelekpalya.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen honlap készítő az Ön számára is használható! A saját honlapok itt: Ingyen honlap!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »